torsdag 28 augusti 2008

Väggdekoration

Du kan köpa valfri storlek väggdekoration på din lokala järnaffär och göra en söt dekoration för din vägg, eller att visa i en monter. Jag har sett några riktigt vackra talesätt upp på en väggdekor och ges bort som gåvor. (Detta skulle göra en underbart festpresent, eller kommande julen idé!) Det positiva med att lägga en väggdekorationen säger på en bricka, är att det på grund av sin storlek, väggdekoration är billigt! Nyligen har jag köpt en väggdekor med dekor redan på den för endast $ 12 från en vän. (Se bild av "Be" dekor ovan.) Hon sa att det bara kostar henne $ 9 att göra (även vinyl skrivsätt och dekor) och var ett snabbt och enkelt projektet.
Mätning…

För att få bokstäver i rätt storlek, behöver du bara mäta ditt dekor och när du lägger din beställning måste du ange att detta är storleken på dekor själv. Detta är viktigt så att du sedan kan förklara att du vill att vinyl bokstäver att vara något mindre för att passa bra inom dekor. De flesta platser kommer att fråga dig om du vill att vinyl bokstäver för att passa dimension ges helt från kant till kant, eller skall justeras för att passa inom denna mätning.

Du kan visa en väggdekoration dekor överallt i ditt hem. Jag har sett dem i köket diskar framför kök frysdiskar hängde på väggarna, sitter på en coffee table, side table, piano, inträde sätt bordet, i badrummet, på nightstands etc. Du verkligen kan använda dessa väggdekorationa väggdekor i någon inställning. Kom ihåg att det teckensnitt du väljer kan lägga till en känsla om att säga du använder eller atmosfären i rummet du visa det.

Om du väljer att visa dina väggdekor i en monter kan du köpa står i alla prisklasser, men jag skulle säga normalt mellan $ 5 - $ 15. Golvväggdekor också variera i pris beroende på vad du väljer, men kan vara så billiga som $ 2 en bricka i en järnaffär. Den vinyl bokstäver kan vara så billiga på $ 2 för en enkel säger exempelvis "Tacka". (Jag har nyligen köpt vinyl bokstäver "Tacka" till 8 "x 8" glas låda för $ 2! Detta kan ha lätt legat på en bricka.)

Inga kommentarer: